Referat: Hälsö/Björkö - Mölnlycke IF

Hälsö/Björkö - Mölnlycke IF (1-1)
Hälsö/Björkös mål gjordes av: 1-0 (13min) Henrik Gustafsson
-
Hemmamatch och toppmatch mot Mölnlycke IF på Stuvö Backe, en viktig drabbning inför toppstriden om vi fortfarande skall ha chansen till de 2 översta platserna i serien och då få chansen att vara med i Sanktanslutspelet. Matchen blåses igång och efter några minuter verkar det som om Mölnlycke är lite mer taggade och man är oftare etta på bollen än vad vi är. Men i den (13min) 1-0 av Henrik Gustafsson och nu är vi på gång, strax efter detta (15min) får vi en hörna som Forse lägger och bollen hamnar såsmåningom hos Andreas Jernarp som krutar på i stolpen. Spelet är jämnt och tufft och den (18min) får Mölnlycke en frispark i ett halvfarligt läge, friparken skjuts rätts i mål och vi på läktaren undrade om muren var rätt placerad, men det är bara att bita ihop igen, vi vet att detta kommer att bli en jämn och tuff match.

I den (29min) byttes Marcus in och nu blev det bra fart på spelet igen. (33min) Henke gör en formidabel solo-raid som nästan lyckas hela vägen. Nu är vi inne i en mycket bra spelperiod och vi skapar flera bra chanser. (39min) snyggt spel igen mellan Marcus-Forse-Henke och bollen rinner längs mållinjen, om man nu kan säga så.

2:A HALVLEK
Vi startar den 2:a halvleken med ett bra tempo i spelet och redan i den första minuten så spelar Jernarp fram till Marcus på vänsterkanten och Marcus spelar in till Forse, som skjuter men målvakten räddar.
Det skapas sedan några halvchanser åt bägge håll och regnet gjorde tyvärr så att det blev svårt att skriva minnesanteckningar från journalisterna på berget. Men trots allt en bra kämpainstas trots oavgjort resultat och det verkade som om Mölnlycke var mest nöjda med detta efter matchen, men vi gör allt för spänningen i serien och nu väntar flera toppmatcher framöver. Hela laget gjorde trots allt en bra insats och vi kämpade på över hela banan, jämn och spännande match som det skall vara.